breakpoint is not working

PHP Tools [?] extends Visual Studio with set of advanced features to work more efficiently with PHP code.

breakpoint is not working

Postby mgaticah » December 21st, 2017, 11:03 pm

since a few days im not able to debug properly my php solution.
i've tried in vstudio 2015 and vstudio 2017.
it's annoying, that's the main reason why i've purchased this license.
could be some settings i need to adjust? something specific to check in order to debug my php files as i need?
mgaticah
 
Posts: 1
Joined: December 21st, 2017, 10:59 pm

Re: breakpoint is not working

Postby Miloslav Beno » December 28th, 2017, 12:42 pm

Hello,

Thank you for contacting us.

Have you checked the debug troubleshooting guide? It should solve most frequent issues

https://docs.devsense.com/debugging/troubleshooting

Please let me know if that helped.

Thanks,
Miloslav Beno │ DEVSENSE s.r.o. │ @miloslavbenomiloslav@devsense.com
User avatar
Miloslav Beno
 
Posts: 1230
Joined: January 7th, 2012, 8:36 pm


Return to PHP Tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

User Control Panel

Login

Who is online

In total there are 5 users online :: 0 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 89 on October 15th, 2018, 4:06 pm

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
Phalanger